Продовжується реалізація проєкту

Продовжується реалізація проєкту«Створення мобільного ЦНАПу з метою покращення надання адміністративних послуг для маломобільних, хворихчи осіб дуже похилого віку серед мешканців міста Павлограда та ВПО в Дніпропетровській області» (див. новини за 20.01.23 р.).

/Files/images/2023/изображение_viber_2023-02-01_14-52-23-006.jpg

В реалізації проєкту приймають участь викладачі АПР Перспектива, які вже встигли провести ряд освітніх семінарів для працівників ЦНАП та керівників структур місцевого самоврядування за наступними темами:

- Юридичні та практичні аспекти роботи ЦНАПів в Україні;доцент Пестова О.А.

- Надання інструментів та методів для психогігієни, профілактики самовигорання та сприяння формуванню навичок володіння собою в різних стресових ситуаціях;доцент, к.псих.н. Кучинова Н.М.

- Тай-менеджмент в роботі спеціалістів ЦНАПу; доцент Бензарь А.С.

- Підвищення фахового рівня спеціалістів ЦНАПу, шляхом надання інструментів для ефективної соціально-професійної та комунікативної компетенції; доцент, к.пед.н. Абдулов Р.М.

- Ознайомлення з поняттям ґендеру та ґендерночутливих моментів; як дотримуватися принципів ґендерної рівності в роботі працівників ЦНАПу; інтеграція ґендерних підходів в роботі ЦНАПу; доцент, к.псих.н. Кучинова Н.М.

/Files/images/2023/изображение_viber_2023-02-01_14-52-23-085.jpg

Організатори та учасники проєкту відмітили високий професіональний рівень проведених заходів.

Кол-во просмотров: 79